• Új
Fejhallgató Elosztó Kábel a Számítógép, Fülhallgató Adapter PC-n, 3,5 mm Y Elosztó Mic/Audio PC, 3,5 mm-es Audio Adapter, Fülhallgató PC Adapter Női 2 Dual Férfi (Kék)
zoom_in

Fejhallgató Elosztó Kábel a Számítógép, Fülhallgató Adapter PC-n, 3,5 mm Y Elosztó Mic/Audio PC, 3,5 mm-es Audio Adapter, Fülhallgató

HUF 942.30

Összeg
check Készleten

AUDIO ELOSZTÓ KÁBEL : 3,5 mm-es audio splitter kábel lehet osztani az audio mikrofon bemenet, két férfi port, amely lehetővé teszi az audio kimenetet egy-jack fejhallgató.ami egy nagyszerű megoldás, hogy egy-jack fülhallgató.Magas hangminőség : 3,5 mm-es fülhallgató splitter van felszerelve, korrózióálló, 24 KARÁTOS aranyozott, valamint TPE anyagból, csatlakozók biztosítják az optimális hangminőség.A hang minősége által átalakított ez a fajta kábel kiváló, akkor vettem észre, hogy a tiszta hang minőségű, sima adás.Teljes Kompatibilitás : 3,5 mm-es fülhallgató-adapter csatlakoztatása az egyetlen jack headset audio & mikrofon bemenet PC vagy Laptop használható alkalmazások. 3,5 mm-es Headset Elosztó az univerzális interfész működik a VOIP alkalmazások, mint például a Skype, Messenger, stb. (Nem támogatja az Apple Fülhallgató).Hordozhatóság, a Tökéletes Teljesítmény : Kompakt, Masszív kialakítás biztosítja a kellő tartósság, plug and play, illetve vesz fel, nagyon kevés a hely a laptop táska, mini kialakítás a maximális hordozhatóság.Megbízható, Garancia : kínálunk 12 hónap feltétel nélküli Garancia a 100% - os pénz-visszafizetési garancia a termékekre gárda ellen minőségi bajt, vagy kompatibilitási probléma.Lépjen kapcsolatba a PELAT ügyfélszolgálati Csapata.Több, mint boldog, hogy megoldja neked!. 3,5 mm-es fülhallgató adapter két 3,5 mm-es férfi, valamint egy 3,5 mm-es női csatlakozó, Csatlakoztassa az egyetlen jack headset audio & mikrofon bemenet PC vagy Laptop használható alkalmazások.Tökéletes megoldás a játék, vagy használja a VOIP alkalmazások.Mint például a Skype, Messenger. (Nem támogatja az Apple Fülhallgató).Modell : PELAT-1 T2. Szín : Kék.Hossza : 30cm / 11.8 be.Anyag : oxigén mentes réz, arany-bevonatú csatlakozók.Felület : Szabványos, 3,5 mm-es.Súly : 10.5 g.Megjegyzés : .Alkalmas gaming headset Audio/Mikrofon.Nem alkalmas headset USB-kapcsolaton keresztül.Hogy meggyőződjön a megfelelő hardver-felismerés, javasoljuk, hogy a külső fülhallgatót csatlakoztatni. 3,5 mm-es fülhallgató adapter két 3,5 mm-es férfi, valamint egy 3,5 mm-es női csatlakozó, Csatlakoztassa az egyetlen jack headset audio & mikrofon bemenet PC vagy Laptop használható alkalmazások.Tökéletes megoldás a játék, vagy használja a VOIP alkalmazások.Mint például a Skype, Messenger. (Nem támogatja az Apple Fülhallgató).

Termékek a kategóriában..