• Új
AIORIA a Google Pixel 4A 5G Esetben (Nem Illik 4A 4G), 6.2 hüvelyk Prémium PU Bőr borítású Retro Üzleti Tervezés, Teljes védőtok Google Pixel 4a 5g (PIROS)
zoom_in

AIORIA a Google Pixel 4A 5G Esetben (Nem Illik 4A 4G), 6.2 hüvelyk Prémium PU Bőr borítású Retro Üzleti Tervezés, Teljes védőtok

HUF 2023.65

Összeg
check Készleten

[Kompatibilis Modellek] : Ez a telefon esetében CSAK illik a Google Pixel 4 A 5 G, [Nem Kompatibilis egyéb készülékek]. [Prémium Anyagok] : A prémium Google Pixel 4 A 5 G az esetben a puha bőr, amely kényelmes érintse meg az érzés, pedig jó fogást biztosít. [Kézzel].Kézzel vágott, kéz-szem.Minden munkát kézzel. [Sikítani Kamera védelem]kopogásgátló Anti-karcolás,védi a Google Pixel 4 A 5 G elgondolkodva. [Elegáns stílus].Alakja megfelel fenntartani a Google Pixel 4 A 5 G karcsú profil, puha, jól érzem magam a kezét, nagyon könnyen hordozható a zsebében.Slim Esetben a Google Pixel 4 A 5 G.-Verhetetlen vékony a végső minimalista megjelenés.Vékony Esetben készül egy karcsú, könnyű anyag bizonyítani, a minimalizmus a legjavából. -Sima görbék, majd egy vékony profil megjelenítése zökkenőmentes megjelenése, valamint annak biztosítása, karcolás-ellenálló. -Gyors ujjlenyomat-felismerés, az ergonómiai kivágott hátsó könnyen megközelíthető, amíg pontos kivágások elérhetjük, hogy a funkciók nulla késedelem.-Könnyű, de tartós anyag, tökéletes az on-the-go életmód-Forma-felszerelt építése továbbra ultra vékony, zseb-barát-Szilárd, megbízható védelmet biztosít a minimalista.

Termékek a kategóriában..