• Új
10/20DB Újrafelhasználható Anti hólánc Autó, csúszásgátló Gumi Láncok,Egyetemes Hó hólánc a gépkocsi TEREPJÁRÓ Kisteherautó, Teherautó,Állítható csúszásgátló Láncok Autó Gumiabroncs, hólánc (10DB)
zoom_in

10/20DB Újrafelhasználható Anti hólánc Autó, csúszásgátló Gumi Láncok,Egyetemes Hó hólánc a gépkocsi TEREPJÁRÓ Kisteherautó,

HUF 2388.15

Összeg
check Készleten

【Egyetemes Gumik Felszerelt】lehet alkalmazni, hogy a modellek a gumiabroncs-szélesség tartomány 6.5 - 10.5 cm.Többfunkciós hólánc a teherautók, Terepjárók, kis teherautók, személygépkocsik, valamint az egyéb egyetemes járművek. 【Újra fel lehet használni】Csak kikapcsolására a kapcsos eltávolítani.a legfelsőbb tapadást, illik biztonságosan a gumiabroncs, amely a tökéletes mennyiségű vontató, valamint tapadás csúszós felületeken. 【Könnyen Használható】könnyen telepítés, eltávolítás pár perc múlva egyedül mozgás nélkül vagy eltávolítása jármű kereke.Épült könnyű anyagok, könnyű tárolni a táskában,könnyű a férfiak, mind a nők használni. 【Széles körben Használt】Tökéletes havas, sáros utak, mászni, majd járni.Könnyű, erős, könnyű telepíteni, akkor képes lesz arra, hogy hatékonyan garantálni a biztonságát, az útmutató. 【Szerviz Garancia】Ha bármi problémát, ha a az eszközök, kérjük, bátran forduljon hozzánk, hogy mi fog válaszolni 24 órán belül.Lehet vásárolni, ne aggódj.

Termékek a kategóriában..