• Új
Rozsdamentes Acél Készlet Ferde Tipp + Sebészeti Csipesz a Benőtt szőrszál. Precíziós Éles Tű Orra Hegyes Csipesz a Szilánkok,a Kullancsok & Üveg Eltávolítása-a Legjobb Haj, Szemöldök, Arcszőrzet Eltávolító (Zöld)
zoom_in

Rozsdamentes Acél Készlet Ferde Tipp + Sebészeti Csipesz a Benőtt szőrszál. Precíziós Éles Tű Orra Hegyes Csipesz a Szilánkok,a

HUF 1618.65

Összeg
check Készleten

✅ JÓ TIPP, KÖNNYEBB HOZZA – Hegyes csipesz vagy gyorsabb, kevésbé fájdalmas.Élvezze optimális vezérlő a Fenséges Bombay orvosi csipesz, kialakított, hosszú, hegyes, pedig tökéletesen illeszkednek a tippek. ✅ PRECÍZIÓS CSIPESZ – Távolítsa el a legvékonyabb szilánkok; üvegszilánkok; vagy benőtt, szemöldök, vagy bikini vonal szőrszálak egyetlen csípés, majd húzza.A precíziós csipesz is tartsa hamis szempillák, illetve a körmök alkalmazás. ✅ MULTI-FUNKCIONÁLIS – az éles tippek, erős tartás, a szemöldök csipesz tökéletes a személyes vagy szakmai felhasználásra.Akár egy esthetician vagy háztartásbeli, megtalálta az ideális eszköz. ✅ AZ ÍGÉRET – Vártam, minőségi teljesítményt Fenséges Bombay.A tű csipesz biztos, hogy hatni, hogy régen sima bőr; adott ajándékba; vagy hozzá, hogy a művészeti kellékek, első segély készlet, vagy túlélő felszerelés. ✅ TETT, HOGY az UTOLSÓ Támaszkodnak a csipesz készlet évről évre.Ellentétben a bolti fajtát, a szemöldök plucker marad éles, rendezi köszönhetően a tartós illem rozsdamentes acélból készült szakértői fém műveknek.

Termékek a kategóriában..