• Új
Csuklótámasz Pad Játék Kényelmes Kézi Többi Mat Mousepad Gyümölcs az Ananász Design Memória Hab Billentyűzet Tálca csuklótámasz House Iroda Csukló Párna (Szín : E)
zoom_in

Csuklótámasz Pad Játék Kényelmes Kézi Többi Mat Mousepad Gyümölcs az Ananász Design Memória Hab Billentyűzet Tálca csuklótámasz

HUF 1200.15

Összeg
check Készleten

Azok számára, akik gyakran használják a számítógépeket, elengedhetetlen tartozék.Nagyon alkalmas irodai dolgozók, gyermekek, mind a játékosok, akik hosszú órákat.Azok számára, akik gyakran használják a számítógépeket, elengedhetetlen tartozék.Nagyon alkalmas irodai dolgozók, gyermekek, mind a játékosok, akik hosszú órákat.Megakadályozza a súrlódás a könyök/csukló/palm meg az asztalon a napi munka/játékok.Segíts, hogy úgy érzi, nyugodt, ha a tanulás, a munka, a játék, stb.Megakadályozza a súrlódás a könyök/csukló/palm meg az asztalon a napi munka/játékok.Segíts, hogy úgy érzi, nyugodt, ha a tanulás, a munka, a játék, stb.Termék neve : csukló rest Tips : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt.Mivel kézi mérés, hiba 0-5cm fog bekövetkezni.könyörögni, hogy excused2. Kivéve elemek más, mint a csuklótámasz látható a termék fotók.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy mivel különböző jeleníti meg, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézzel mérve, minden változó eltérő lehet, kérjük, tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, ott lesz egy csomó termékeket, a referencia, a logisztika, általában akkor a hajó belül 1-3 nap, a becsült érkezési idő 9-15 nap.

Termékek a kategóriában..