• Új
CENMASO Kompatibilis a Samsung Galaxy Z Hajtás 2 Mobil Telefon Esetében All-Inclusive Anti-Őszi védőburkolat a Galaxyz Fold 2 5G paraván Elegáns, Szén, Kemény bőrtok (Optikai Fekete)
zoom_in

CENMASO Kompatibilis a Samsung Galaxy Z Hajtás 2 Mobil Telefon Esetében All-Inclusive Anti-Őszi védőburkolat a Galaxyz Fold

HUF 3913.65

Összeg
check Készleten

- Kombinációja TPU kemény Polikarbonát, dupla védelem csepp karcolások, hogy teljes védelmet a Galaxy Z 2-Szeres, az ellen semmilyen karcolás csepp, ujját a nyomtatást. - Galaxy Z Hajtás 2 esetben Használja, ergonomikus kialakítás, A keret kézzel polírozott, hogy élvezetes, hogy tartsa, Jól elhelyezése design pontos kivágások minden gombok, csatlakozók, Könnyű telepíteni, majd távolítsa el. - A tökéletes párosítás a Galaxy Z Hajtás 2 5 G mágnesek, Ha kell díjat, csak akkor kell forgatni a helyzet kissé eltávolítja, a Hely, a belső héj csatolt, hogy a törzs egy kompatibilis vezeték nélküli töltőt teljes töltés, vezeték nélküli töltés, gyorsabb, mint valaha. - Galaxy Z Hajtás 2 eset készült tartós anyag elleni védelem mindennapi viselet, A hátsó shell fogad el egy mozgatható tervezés, könnyen eltávolítható, Ez 3 beépített kártya slot, akkor tegye a kártyát őket, Ez is a magántárolási. - Kínálunk egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia 100% - os elégedettségi szolgáltatások.Ha bármilyen okból nem elégedett ezekkel a Galaxy Z Hajtás 2 esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, mi mindig ott van.

Termékek a kategóriában..