• Új
Zhengtufuzhuang Fordító Eszköz Valós Időben, Fordító Eszköz, 2,4 Hüvelykes érintőképernyő 106 Nyelvek, WiFi Elektronikus Fordító, 1251.4 cm-es Tanulmány Utazási Bevásárló Hordozható (Színe : Fehér)
zoom_in

Zhengtufuzhuang Fordító Eszköz Valós Időben, Fordító Eszköz, 2,4 Hüvelykes érintőképernyő 106 Nyelvek, WiFi Elektronikus Fordító,

HUF 8275.50

Összeg
check Készleten

Jó, ha utazik a helyeken, ahol nem beszél idegen nyelvet, meg is működik, mint egy nyelv tanulási eszköz. ❤ Intelligens Hang Tolmács : Nyelvi fordító eszköz Egyidejű kétirányú fordítás 106 nyelven, akkor felismeri, hogy mit mondott beszédet ki hangosan a fordítás eredménye, itâ€s 98% - ban pontos mind a szavakat, mondatokat. ❤ Valós Időben, illetve Szöveg Fordítása : Okos fordító eszköz, 2,4 hüvelykes, Nagy felbontású érintőképernyő, mikor azt jelenti, hogy a hang által audio, ugyanakkor a fordított szöveg a kijelzőn, hogy ez tényleg segít, ha beszélsz a hallás, tiltsa le az ember. ❤ Fotó Rögzítése Fordítás : Fordító eszköz okos, Fotó Fordítás szabott külföldi jelei/útjelző táblák, étterem, menü, termék címke, bevándorlási kártyák, stb. optimalizált OPTIKAI szövegfelismerés elismerése kézzel írt szöveg.Felvétel funkció, amely segít rögzíteni minden fontos találkozója. ❤ Kettős zajszűrő Mikrofon & Hangos Hangszóró : Hang fordító eszközök, Online, mind Offline Fordítás, A zajszűrő technológia,Majd felolvassa a fordítás a szöveg tiszta, hangos, hogy a dual-hangszóró, még a zajos utcákon.

Termékek a kategóriában..